Trainingen & thuiswedstrijden

Geen publiek: Kom in je eentje naar de vereniging of laat je door een ouder/begeleider afzetten bij de poort. De coach/trainer zal de jeugdspelers bij entree ontvangen. Er mogen géén toeschouwers aanwezig zijn op het complex. Dit geldt voor zowel trainingen als wedstrijden. Een ouder die een kind wegbrengt naar een thuiswedstrijd of training mag dan ook niet blijven kijken.

Kleedruimtes en douches: De kleedkamers zijn dicht. Er zal thuis omgekleed dienen te worden of gedeeltelijk in de buitenlucht.

Na trainingen/wedstrijden: Na de trainingen/wedstrijden dient men het terrein gelijk te verlaten. Men mag niet langer op de club blijven.

Kantine: De kantine is dicht en er zal niks verkocht worden.

Uitwedstrijden

Begeleiders: Bij uitwedstrijden geldt ook: geen toeschouwers aanwezig. Alleen trainers/coaches en begeleiders (hieronder vallen ook chauffeurs voor de jeugd) mogen mee. Beperk het aantal chauffeurs. Het advies is vanaf 12 jaar en ouder een mondkapje te dragen tijdens verplaatsing. De begeleiders dienen afstand te houden van de spelers. Houd je ten alle tijden aan de regels die tegenstanders hanteren. Zo kunnen zij ook mogelijk extra regels hanteren, dus wees hier alert voor.

Na uitwedstrijd: Wederom dient het terrein zo snel mogelijk verlaten te worden.

Algemeen en ter herhaling

– Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen

– Houd ook voor en na het sporten en tijdens rustmomenten 1,5 meter afstand

– Vermijd drukte

– Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet noodzakelijk is, zoals het vieren van een overwinningsmoment of bij een wissel

– Geforceerd stemgebruik langs de lijn niet toegestaan

– Gebruik zoveel mogelijk je eigen materialen (trainingsmaterialen zijn daarom vanaf dit seizoen per elftal ingedeeld, waarbij alleen de trainer/coach toegang heeft tot deze materialen)

– Neem uw eigen consumpties mee en eventueel een paraplu als begeleider

– Zorg voor vrije doorloop en geef andere teams de ruimte om zich van het veld te begeven